dijous, 5 de juny del 2014

HOROSCOP

ARIES: 21 de març – 19 d’abril.
Hi ha molt en joc i molta competència. Trieu les paraules amb compte i prepareu-vos per comprometre-us. Parleu poc, feu més i arribareu al cim.
TAURE: 20 d’abril-20 de maig.
 Serà difícil ocultar els sentiments. Organitzeu el temps amb compte per assolir les metes. Avalueu la vostra situació i decidiu. Pensar molt serà perdre el temps.
BESSONS: 21 de maig-20 de juny.
Mostreu com de diversos i adaptables sou quan enfronteu un desafiament, adversitat o assumpte emocional. Penseu en l’estratègia i considereu els motius.
CÀNCER: 21 de juny-22 de juliol.
Fer canvis innecessaris acaba per aturar-vos. Concentreu-vos en el que sigui més important i a fer apropiadament la feina assignada. L’amor està en alça.
LLEÓ: 23 de juliol-22 d’agost.
Les emocions són a la superfície. Expresseu com us sentiu i tracteu als assumptes que us causin incertesa. Al final descobrireu que esteu en millor posició.
VERGE:22 d’agost-22 de setembre.
Oferiu suggeriments i deixeu que experiències del passat siguin la vostra guia. Fer molt per aconseguir poc us porta insatisfacció. Guanyareu productivitat si participeu.
BALANÇA:23 de setembre-22 d’octubre.
Sortiu a ajuntar fons que ajudin i millorin el vostre entorn. La vostra habilitat per explicar situacions i suggerir solucions atraurà la tensio i elevarà el vostre perfil.

ESCORPIÓ: 23 d’octubre-21 de novembre.
Mantingueu els pensaments personals i negocis en secret. Poseu més èmfasi en les coses que vau fer en el passat que puguin ajudar-vos a tira endavant ara.
SAGITARI: 21 de novembre-21 de desembre.
Encareu el que es presenti. Una actitud confiada atraurà l’atenció i us donarà suport de part d’algo capaç de contribuir amb el vostre èxit.
CAPRICORN: 21 de desembre- 19 de gener.
Esteu entre el passat, el present, i el futur. Deixeu de banda el que ja no funciona i feu lloc a idees, amistats i metes amb el potencial de renovar les vostres forces.
ACUARI: 20 de gener-18 de febrer.
Preneu decisions i continueu avançant en direcció positiva. Abordeu la iniciativa, sigueu responsables i doneu-ho tot per a les metes. Podeu tenir èxit si canvieu coses.
PEIXOS: 19 de febrer 20 de març.
Sigueu seriosos respecte de la vostra situació financera, legal, mèdica o emociona. Posterga us porta contratemps. No insistiu en errors passats. L’amor està en alça. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada